Hei vaan. Oon nyt lomalla ja tää on aikamoisen ihanaa. Loma alkoi ensin siskon ylioppilasjuhlilla ja suunnistuksen SM-sprintillä, joista en halua puhua sen enempää. Tämän viikon oon ollu sitte Näppärikurssilla ja vielä on pari päivää jäljellä. Viikonloppuna olis tarkotus suunnata Tampereelle ja junaradan varrelta olis tarkoitus löytää kotiin tullessa kulta mukaan. Mua pelotti tämä kesä ihan kamalasti, kun tuo nuppu lähti kotiin. Ihan hyvin oon kuitenki tähän asti selvinny. Johtunee varmaan siitä, että ollu niin paljon tekemistä ja häslinkiä joka puolella. Luulen, että ykskin päivä ilman tekemistä ja pelkkää sadetta ni mölläisin omassa sängyssäni ja surkuttelisin karua kohtaloani. Mutta päätin just, että sellaselle ei oo aikaa tänä kesänä!

Ylivoimaisesti parasta lomassa on se, että saa ottaa lomaa ihmisistä! Se on niin outoa, kun kaikista kivoimmat ja hauskimmatkin ihmiset alkaa pitemmän päälle kyrsimään ihan totisesti. On helpottanut huomattavasti, kun ei oo tarvinnut kattella samoja naamoja päivät pitkät. Tuolla kurssilla tulee hyvää vastapainoa kun on lähes parisataa uutta kasvoa! Siellä on muuten maailman suloisin lapsi. Se soittaa ("soittaa") saksofonia ja se saksofoni on melkein isompi ku se ite. (Tähän väliin tulee sitten se "aww"). Uudet ihmiset on ihania. On niin kutkuttavaa kun ei tiedä toisesta mitään ja huomaa ihan kummallisia tapoja toiselta. Tai vaikka miten joku ei millään osaa taivuttaa Kaustinen-sanaa oikein. Se ei ärsytä mua yhtään, se on ihan jees. En mäkään osaa taivuttaa Vesantoa. En muista, oltiinko viime kesänä Vesannossa vai Vesannolla.

Bremenkin tuli koluttua ja sydän jäi sinne kyllä ihan täysin. (Siis kaupungille, ei kellekään ihmiselle. Paitsi yleisesti ihmisille.) Kaupunki oli yllättävän siisti ja kaikki oli tosi nättiä. Ihmiset oli niin erilaisia ku Suomessa ja niitten takia en ois halunnu palata Suomeen. Ainoa harmi matkassa oli, että mun uus kamera meni rikki. Noo, isä osti jo uuden niin sitä ei enää murehdita! :-D Kuulostaapa mielettömän lukiolaiselta, kun pappa betalar.

Ihana tuntematon tulevaisuus.