Tulin nyt vain kertomaan, mikä mua tällä kertaa nyppii. Jos ette jaksa lukea typerää ja lapsellista valitusta, menkää jonnekin muualle. :D

Nimittäin se, kun nykyään ei saa enää ottaa sellasia kuvia kun ite tahtoo. Siihenkin kohdistuu ihan hirveät paineet. Jos haluaa ottaa jostain kuvan, täytyy tietää jokaikinen pienenpieni yksityiskohta kamerasta ja olosuhteista. Mun pää räjähtää kun selailee kuvagallerioita, niin siellä on kakskymmentäseittemänmiljoonaa kuvaajapätijää kyselemässä mikä kamera mikä kamera mikä kamera. Tuntuu, että puolet niistä kyselee vain muodon vuoksi. Yleensä näitten pätijöitten kuvat eivät ole kovin kaksisia nekään. Tuskin niistä kameroista kaikki tietää niin paljoa kuin esittää. Ja sitten pitää olla hirveät perustelut, miks haluaa kuvata juuri tuosta ja tästä kulmasta ja miks ei halunnu jotakin varjoa siihen kuvaan. Eikö sitä vois vain näpsästä? Ei kaikkien tartte olla mitään parhaita kuvaajia.

Katoin sellasen aika monta vuotta mua nuoremman pojan sivustoa, jonne se oli laittanut kuvaamaansa materiaalia. Siellä oli vielä kuvauksena, että kuvaa omaksi ilokseen tms. , mutta haluaa tuoda kuvia myös muiden nähtäville. Jos siellä olis ollu jotaki rakentavaa kritiikkiä, niin se olis ihan ok. MUTTA EIII. Siellä anonyymit kirjottelee kuinka kaikki on paskaa ja perseellään siinä kuvassa ja miten kehtaa tuollaista nettiin laittaa. Haistakaa sitten paska ja vaihtakaa sivustoa, tässä mun mielipide. :-)

En halua kuitenkaan nyt yleistää, mutta tuosta on tullu vaan jotenkin ilmiö. Enkä halua ketään tarkalleen tarkottaa tällä, että älkää ottako itteenne! Ehkä oon vain kateellinen, kun en omista järkkäriä, enkä varmaan osaisi edes käyttää sellaista.