Tajusinpa tänään, että oon tavattoman tylsistyny, mutta silti tavattoman onnellinen. Tein tänään sellasen lupauksen tälle vuodelle ja loppuelämälle, että mun täytyy kuunnella ihmisiä enemmän. Koko päivän ihmisten ääni on vaan vihlonu mun korvia ja vaikka kuinka yrittää, ei puheesta saa mitään selkoa. Onneks on sentään yks tarpeeksi turvallinen ääni, jonka kuulen. (Sitä tuskin tarvitsee tässä esitellä, eiköhän rontti sen itsekin tiedä.) Tämä tuli vain mieleeni, kun pikkuveljeni selitti itselleen totisesti jotain tosi tärkeää juttua. Myhäilin itekseni jotain ja sanoin aijjaata ja okeita sinne tänne. Sittenhän se pahotti mielensä kun en kuunnellu sitä. Eikä tämä ole ainoa kerta. Saatan jättää kuuntelematta hyvien ystävienikin juttuja, koska mietin omiani. Jotenkin joskus vain unohtaa kuunnella ja sitten itse kyöttään jos joku ei kuuntele. Noo, kyllä se on jo leppyny, mutta aion silti parantaa tapani! :)

Tänään pystyin juoksemaan ja ette uskokaan kuinka hyvä olo sen jälkeen on. Sata tonnia kamaluutta tippu mun mieleltä ja muutenkin olo on ku lottovoittajalla, vaikken mikään juoksufriikki olekaan. Ensin lähin meiltä ihan mateluvauhtia. Urheilukentän kohdalla oli pakko kiihdyttää vähän ihan muodon vuoksi (Siellä oli jotain futaaja poikia/miehiä :D) ja aina vaan tuntu hyvältä. Sillan kohdalla laitoin taas vauhtia lisää ja tuntu että voisin juosta vaikka loppuelämäni. Pauanteella pysähdyin sitten ravistelemaan jalkoja ja vähän venyttelemään. Aika ilkeältä tuntu nilkassa, mutta päätin kuitenkin jatkaa. Kiertelin vähän sieltä sun täältä mutta reilun puolen tunnin jälkeen nilkka tuntu siltä ku joku puristais sitä kaikilla voimillaan ja toinen hakkaa vasaralla yhteen kohtaan. Vähän alle tunnin lenkiks tuo jäi ja kylmää tuolle nilkalle pitää antaa, mutta hyvillä mielin jatketaan :)

Mulla on joku pakkomielle lisätä sopivat laulun sanat tähän loppuun. Tämä siksi, että se soi juoksulla päässäni ja muutenkin. Imogen Heap - Come Here Boy

I know that my face
Is only too familiar to your sleep
I can see it in your eyes
I can tell by your body heat

Why are you taking so long
You need to come and find me, honey
To set your mind at rest
And let your dreams run free

You know, I'm no stranger in your dreams

Ehkä en edes halua kuulla kuin sen yhden turvallisimman äänen.