Eilen oli ihan hirveä ilta. Se tosin alkoi tosi hyvin. Mun ystävä tuli meille ja tehtiin kanasalaattia ja sellaista suklaakakun tapaista. Siihen kakkuun olis pitäny kaivertaa sisälle sellanen reikä, että sinne olis laitettu jäätelöä. Jaksettiin niin hyvin, että ei todellakaan alettu enää kaivertamaan vaan syötiin niitä ihan vain sellaisenaan. Se kaivertaminen olis onnistunut paljon paremmin, mikäli minä en olisi mokaillut leivinjauhekohdassa. Sillä saattoi olla pientä osaa kakun hyytelömäisessä koostumuksessa. Ruuan jälkeen alettiin valmistautumaan iltaan ja siinä vierähtikin pieni tovi. Kymmeneltä mun sisko vei meidät juhliin, jotka oli aluksi tosi mukavat. Siellä oli meijän koululaisten lisäksi myös vanhoja meijän koululaisia ja oli hauska tanssia tosi paljon! Jossain vaiheessa paikalle päätti tulla amiksia. Ne sitten päätti laittaa veritappelut pystyyn, eli kaikki meni ihan päin persettä. Lähettiin sitten pois sieltä, kun ei asia meille kuulunu ja ei oikein ollu mieltä enää juhlia..

Tänään nukuttiin sen ystävän kans myöhään ja aamupalan jälkeen vietettiin kaks tuntia koneen ääressä. Löydettiin meille lennot Bremeniin ja takaisin tosi halvalla. Yheltä tulis maksamaan 20 euroa edestakaisin. Ryanair my love <3! Kateltiin myös jonkinlaisia majotusvaihtoehtoja ja päädyttiin semmoseen mukavan näköseen halpaan hostelliin, jossa on sellasia ryhmähuoneita. Haluttiin kuitenkin sellaseen huoneeseen, missä on vain naisia. Nössöilyä vai järkeilyä, hmm? Joka tapauksessa keskiviikkoon mennessä pitäisi saada ylipuhuttua porukat, että saadaan lähteä. Se ystävä, jonka kanssa matkalle lähtisin on 18, joten sillä ei sinänsä ole ongelmaa. Itehän oon vasta 17, joten porukoitten kanssa voi tulla pitempi keskustelutuokio asiasta. Toinen ongelma, että katottiin matkaa osittain koulupäiville. Mutta onpa sitä ennenkin matkustettu kesken koulujen! Ja kesällä toivon mukaan ollaan molemmat töissä, mitä tosin epäilen, koska kukaan ei halua ottaa kesätyöläisiä.. höh.

1238858966_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä kuva Bremenistä :) Toivon niin paljon että saatais ja päästäis lähtemään tuonne.

Tänään on luvassa luultavasti vain pieni lenkki ja sauna ja Norah Jonesin kuuntelua. Kuuntelen sitä nytkin ja tulee niin mieleen oma leijona. :) Eli poikaystävä.